fejleckep

Rajzpályázat

Rajzversenyt hirdetünk a templombúcsúra gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. A verseny témája „Jézus, az Isten Igéje”.

Technika: Szabadon választott (grafika, tempera, vízfesték, pasztell stb.) Méret: A/4

Határidő: A rajzokat 2018. szeptember 29-én helyben is el lehet készíteni vagy előre le lehet adni az Avas-Déli Római Katolikus Plébánián délután szeptember 29-én, 13 óráig. Kérjük, hogy a borítékra írják rá: rajzpályázat

A rajzok hátoldalán a következő adatok szerepeljenek: Név, iskola neve, osztály Elérhetőség/Telefon/Email:

Értékelés: A pályamunkákat szakmai zsűri értékeli.

Díjazás: Korosztályonként első, második és harmadik díjat osztunk ki. A díjazott alkotásokat az Isteni Ige Templomában állítjuk ki. Ezen feltüntetjük a győztes alkotók és iskolák neveit is.

Ünnepélyes díjkiosztó: 2018. szeptember 29. 14 órakor

Leírás: Jézus, az Isten Igéje. Általa szól hozzánk a mi Mennyei Atyánk. Gyakran a Szentírást (Bibliát) is az Isten Igéjének nevezzük, ami élővé vált Jézus Krisztusban. Az Atyáról beszél nekünk, az Ő szeretetéről és csodálatos országáról. Megmutatja nekünk,hogyan juthatunk el az Atyához a hit, a szeretet és a megbocsátás útján járva. Isten szava lámpás, mely világít, hogy el ne tévedjünk. Isten Igéje táplálék, azoknak, akik éhezik és szomjazzák az Igazságot. Isten Igéje meghívás, azoknak, akik meghallják és befogadják. Az Isten Igéje Erő, mely képessé tesz bennünket, hogy legyőzzük a rosszat.

 

logo

Isteni Ige temploma - Avas-Déli Római Katolikus Plébánia

3529 Miskolc, Fényi Gyula tér 4.

Telefon: +36 46 303 474

E-mail: jezsu.plebania@gmail.com